Bait and switch

Indholdsfortegnelse

Hvad er Bait and Switch?

Bait and swich er når virksomhederne annoncerer et produkt eller ydelse til en utrolig lav pris, hvor efter de erstatter dem med et andet dyre eller ringere produkt. Virksomhederne lokker kunderne til med et godt tilbud som slet ikke eksisterer for at sælge dem et andet produkt. Metoden her er bedrageri og får ofte konsekvenser for virksomheden, samt de får et dårligt ry.

Den mest sete bait and switch metode er for virksomheden at lokket kunden ned i butikken for at handle et tilbud der er for godt til at være sandt. For eksempel kan en kunde se et virkelig godt tilbud på en bærbar computer og skynde sig ned for at købe produktet.

Her vil kunden ofte blive mødt af en sælger i et scenarie hvor produktet er udsolgt og sælgeren vil prøve at sælge en meget dårligere model med mindre skærm men til samme pris af hvad kunden så den anden til.

Undgå Bait and Switch

Hvis en virksomhed vil undgå at blive ’’dømt’’ for bait and switch er det vigtigt at de informerer kunderne i annoncen hvor og hvor mange af det givent produkt som de har til den pris.

Virksomheder bliver ofte dømt for bait and swich, hvis de laver en prisfejl, dette er ofte set hvor kunderne føler sig snyd og bedraget. Det kan være at virksomheden har lavet et trykfejl og sælger en ny bærbar til 200 kr. Dette vil tydeligt være en trykfejl, og virksomheden har i sin gode ret til at annullere ordren.

Scroll to Top