Brick and Mortar

Indholdsfortegnelse

Hvad betyder Brick and Mortar?

Udtrykket ” Brick and Mortar?” direkte oversat betyder det ’’ mursten og mørtel” henviser til en fysisk butik der tilbyder produkter og tjenester til sine kunder ansigt til ansigt i en butik, som virksomheden ejer eller lejer. Den lokale købmand er et eksempel på en  Brick and Mortar  virksomhed.

Brick and Mortar refererer til en traditionel virksomhed, der har en fysisk butik og møder sine kunder face to face, og hvor kunden gør et personligt køb.

Det almindelige brug af udtrykket opstod med introduktionen af ​​internettet og tilstedeværelsen af ​​detailhandlere, der findes rent online. Nogle virksomheder opererer helt online og tilbyder ingen ansigt til ansigt oplevelse og / eller uden en fysisk butik eller placering af nogen art. For at skelne dem fra virksomheder, der udelukkende opererer online, begyndte udtrykket ” Brick and Mortar” at blive brugt til at henvise til virksomheder, der driver detail– og / eller kontorsteder.

Webshops har det ofte lettere ved at lokke kunder til deres shop, fordi det er noget nemmere at få en kunde ind på en side end at få dem ned i en butik.

Onlinesalg vokser stadig og bliver ved med at være i vækst, fordi kunderne kan shoppe fra hjemmets bekvemmelighed 24 timer i døgnet.

Brick and Mortar skal være innovative for at lokke kunder til at komme ned i de fysiske butikker istedte for at sidde hjemme og shoppe online.

Scroll to Top