B2B

Hvad er B2B?

B2B står for business to business og er en transaktion mellem to virksomheder som handler sammen. Det kan eksempelvis være når en producent sælger til en grossist, eller en grossist sælger til detail, eller bare to virksomheder som laver en sammenhandel.

Har du en lille eller stor virksomhed, står i overvejelsesfasen om at starte en ny virksomhed op, kommer du med sandsynligvis til at handle med en anden virksomhed på et eller andet tidspunkt.

Hvorfor er B2B vigtigt?

B2B er vigtig, fordi enhver virksomhed skal købe produkter og tjenester (f.eks. Fra andre virksomheder) for at starte, drive og vokse. En virksomheds B2B-leverandører sælger dem kontorlokaler, kontormøbler, computerservere og computersoftware.¨

 Maden, som virksomhederne lagerfører i deres køkken, og de tegn, de viser på deres kontorbygning, købes fra leverandører, der sælger til andre virksomheder.

B2b er især vigtig da mange virksomheder køber produkter eller ydelser fra hinanden som du måske kender fra forsyningskæden også kaldet (supply chain). Det kan være enten i opstartsfasen hvor virksomheden har brug for nyt inventar, eller i den daglige drift hvor virksomheden køber sine produkter til videresalg til deres egne kunder.

Kommentar

Scroll to Top